Tudomány - Levente, Csanád, Csenge

Levente, Csanád, Csenge

"Az Úr ajándéka a gyermek, az anyaméh gyümölcse jutalom." .................................................................................. Öt kobaknyi családtörténet: Csanád /majd' 3,5 éves/, Csenge /6,5 éves/, a csöpp Levente /fél éves/, apa és anya /örökké fiatalok/ - a kicsikkel a középpontban... ............................................. Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers ............................................ A traktor marad! Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers .......................................... Mehetne még lassabban is... ...........................Angyalka Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers ............................................... Lassabbaaaan!!! ............................................. Kukucs: Free Web Counters
Free Counter .............................................. Nemdohányzó honlap - www.dohányzás.hu
Nemdohányzó honlap
...............

Utolsó kommentek

  • lontayk: Gratulálunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csengének szülinapja alkalmából nagyon s... (2011.03.03. 21:16) 7 hónapos
  • lontayk: Apucinak nagyon boldog névnapot kívánunk sok-sok szeretettel. Sajnos a másik blogról nem mennek ... (2011.02.26. 08:43) 7 hónapos
  • lontayk: Nagyon hiányzott már a naplótok. Örülünk a híreknek, a gyönyörű képeknek. Tényleg hihetetlen, hogy... (2010.10.07. 20:10) Változások
  • vadvirag5: Hűűűű de nagyon örülök Nektek! Legalább annyira, mint tegnap este Boldizsár a féléves meglepinek! ... (2010.09.30. 14:38) Változások
  • Bius,Karina és Judit: Nagyon örülök,hogy írtál,és köszönöm,hogy szóltál!:):) Tüneményes a kis Levi,tényleg nagyon elrepü... (2010.09.30. 09:55) Változások
  • Utolsó 20

Kedvenc album

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Tudomány

2010.07.08. 05:47 - Levente, Csanád, Csenge, Vali

Még görcsösek a mozdulatok, még remeg a kicsi kéz, de ha valaki rajta felejti a szemét - márpedig egy anyuka szokta:) - akkor látja, hogy már nem céltalan hadonászásról van szó. AZT a bizonyos játékot szeretné megkaparintani! Ééééééééééés:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És még csak szombaton múlt három hónapos! A kis textilzsebkendőt, amivel a Csenge és a Csanád is kezdte, már vagy két hete gyűrkészi, markolássza, rágicsálja nagy-nagy élvezettel, véget nem érő beszámolóval egybekötve. 

Hétfőn pedig elállt a lélegzetem is, amikor megláttam, mit csinál - ezért aztán az első megragadásról nincs is kép:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Csanu új és igen kedvelt szókapcsoltata mostanság - mezítláb van egész nap, zokni, papucs, szandál nélkül, vagyis: Mezítláb nélkül!

Az utolsó borsóval végre ő is elmehetett apával a piacra! Annyira büszke volt! És ügyes, szépen helytállt, segített apának, és egészen éjfél utánig fent volt! Kép is van, de nem találtam hiretlen, csak egy futóbicajost:

A fotót nem tökéletes, de talán ez érzékelteti legjobban azt a lendületet, fékezhetetlen örömet, ahogyan használja!

Manapság sátorozósat játszanak a Csengével, aki egész nyáron alkot, minden nap készül valami papír ceruza/festék, stb. és ragsztó segítségével:)

A bejegyzés trackback címe:

https://csacse.blog.hu/api/trackback/id/tr472137616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lontayk 2010.07.08. 11:21:25

Nagyon gyönyörűek vagytok. Látszik, hogy milyen jól nevelitek a gyerekeket. Csak egy baj van, nagyon gyorsan rohan az idő. Alig van lehetőség kiélvezni ezeket a pillanatokat.

Ezer puszi Mindenkinek: Klári

Bius,Karina és Judit 2010.07.13. 07:29:46

Jaj de nagyon édes!:)Rohan ez az idő rendesen,most született és már milyen nagy.:))
Pusza!

vadvirag5 · http://bociboti.blogspot.com 2010.07.14. 13:45:26

Bizony! Micsoda tudományok ezek! Káprázatosak! És a képek is! Hatalmasat nőttünk, fejlődtünk ez idő alatt! Nálunk is csak kapkodják a fejüket Anyáék!
Nagyon drágák vagytok, annyira jó látni Benneteket hármasban! No és azt a vidámságot, összhangot és testvéri szeretetet!

Ezért a bicajért pedig még irigy is vagyok! Volt szerencsém nekem is kipróbálni egy ilyet, alig akartam visszaadni! Úgyhogy értjük az örömöd kedves Csanuka! Bicajozz vele nagyokat!

A Csengének pedig jó munkát az alkotásokhoz, ilyen melegben nincs is jobb a talán még hűs szobába félrevonulni.

Sokszor cuuuupppantunk Benneteket. Fijjúk és Edit

Danianya 2010.07.22. 21:38:13

Sziasztok!

Rég jártunk itt,de most bepótoltam az elmaradást!

Gyönyörűek a gyerekek,és Levente is mekkorát nőtt!;)
Nagyon szépek a közös fotók!

Csanuka is milyen ügyes.Nálunk a biciklire Dani csak elvétve ül fel,még mindig a motor a sláger:)

Puszink!!
süti beállítások módosítása