Alma koncert, Simontornya, vár - Levente, Csanád, Csenge

Levente, Csanád, Csenge

"Az Úr ajándéka a gyermek, az anyaméh gyümölcse jutalom." .................................................................................. Öt kobaknyi családtörténet: Csanád /majd' 3,5 éves/, Csenge /6,5 éves/, a csöpp Levente /fél éves/, apa és anya /örökké fiatalok/ - a kicsikkel a középpontban... ............................................. Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers ............................................ A traktor marad! Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers .......................................... Mehetne még lassabban is... ...........................Angyalka Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers ............................................... Lassabbaaaan!!! ............................................. Kukucs: Free Web Counters
Free Counter .............................................. Nemdohányzó honlap - www.dohányzás.hu
Nemdohányzó honlap
...............

Utolsó kommentek

  • lontayk: Gratulálunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csengének szülinapja alkalmából nagyon s... (2011.03.03. 21:16) 7 hónapos
  • lontayk: Apucinak nagyon boldog névnapot kívánunk sok-sok szeretettel. Sajnos a másik blogról nem mennek ... (2011.02.26. 08:43) 7 hónapos
  • lontayk: Nagyon hiányzott már a naplótok. Örülünk a híreknek, a gyönyörű képeknek. Tényleg hihetetlen, hogy... (2010.10.07. 20:10) Változások
  • vadvirag5: Hűűűű de nagyon örülök Nektek! Legalább annyira, mint tegnap este Boldizsár a féléves meglepinek! ... (2010.09.30. 14:38) Változások
  • Bius,Karina és Judit: Nagyon örülök,hogy írtál,és köszönöm,hogy szóltál!:):) Tüneményes a kis Levi,tényleg nagyon elrepü... (2010.09.30. 09:55) Változások
  • Utolsó 20

Kedvenc album

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Alma koncert, Simontornya, vár

2008.06.26. 05:00 - Levente, Csanád, Csenge, Vali

 

Bizony!

Délelőtt 9,30-kor.

A Zita értesített bennünket, és az Annát is elkértük.

Úgy volt, hogy a Zitáék a Larával mögöttünk jönnek, de a csajszi reggel 8-kor még édesen aludt (fél 9-kor kellett volna indulni).

Végül azért összejött, 45-kor indultunk el, kicsit siettünk (de tényleg csak egy kicsit), és 5 perc késéssel oda is értünk.

 Sajna az árnyékos helyeket már elfoglalták, de a Zitánál volt egy esernyő, és azt tartotta a lányok fölé. Anya közben mindenkit jól bekent naptejjel, addig én a hűvösben várakoztam apával.

A Csenge sehogy sem akarta felvenni a széles karimájú kalapját – így meg a szemébe sütött a nap, és nem látott jól.

De szerencsére hamarosan mozdult az árnyék, és az Annával ketten beülhettek (egy széken csücsültek) – onnan már minden jó volt. Mi mögöttük álltunk anyával, akinek a karjában szépen el is szundítottam.

Apa közben bevette a várat (bár már látták). Lett is belőle egy jó sztori – a születésnapos dalra kijött az egyik erkélyre, és az énekes bele is vette az előadásba (ó, Rómeó! A lánynak kell fent állni! Milyen új dolgokat vezetünk be! Nem csinálunk szokást belőle!), jót nevettünk.

 

Utána természetesen autogram kérés, majd várnézés: 4 főnyi gyerkőccel. Naggyon jó volt! Mindenki kedves volt, annyit mászhattunk, amennyi csak jólesett (mentünk is a Larával rendesen, sőt, még a nagyok is bekapcsolódtak). A Lara még az emeleteket is így vette be.

 A haza vezető úton – a várakozással ellentétben – senki nem aludt el! Csak a kis Lara. Pedig előző este későn feküdtünk (főleg a Csenge, aki annyi mesét kért, hogy 11 után aludt el, de ígérte, hogy felkel), reggel meg korán kellett kelni (a Csenge olyan ügyes volt, nem nyűgösködött, hanem szépen nekiállt reggelizni, öltözni – már nagyon várta!), de mégse.

 A délelőttöt fagyizás zárta a Marcipánban, a lányok jó maszatosak lettek – szóval minden jól sikerült.

Apa és anya is nagyon jól érezte magát, igazi, feltöltős program volt!

 

Kis idő múlva talán album is készül...

A bejegyzés trackback címe:

https://csacse.blog.hu/api/trackback/id/tr50539830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bius,Karina és Judit 2008.06.26. 11:45:13

Hűűűűű,de jó volt nekek!!Azt a szülinapos számot Én is csak nemrég hallottam de nagyon szeretem.Gondolom,hogy a felnőttek is élvezték a napot.:)))

vadvirag5 · http://bociboti.blogspot.com 2008.06.27. 11:59:14

Csuda klassz, hogy láttátok élőben (is) Őket! Olyan jó kis hangulatot csinálnak! Igazán értenek a gyerekek nyelvén, és meg is tudják mozgatni őket! És így a szülők is remekül érzik magukat!
Úgy örülök, hogy ilyen jól sikerült a délelőtt! A képek is nagyon szuperek! Sok-sok kis manócska, mennyire élvezik! És hogy koncentrálnak a zenére!
Apa tényleg igazi Rómeó, Anya nagy örömére... Igaz?

Cuuuppp: Boti és Edit

Tannita 2008.07.07. 07:45:48

Juj de jó nektek.... irigy irigy irigy..... :$
süti beállítások módosítása