Még soha... - Levente, Csanád, Csenge

Levente, Csanád, Csenge

"Az Úr ajándéka a gyermek, az anyaméh gyümölcse jutalom." .................................................................................. Öt kobaknyi családtörténet: Csanád /majd' 3,5 éves/, Csenge /6,5 éves/, a csöpp Levente /fél éves/, apa és anya /örökké fiatalok/ - a kicsikkel a középpontban... ............................................. Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers ............................................ A traktor marad! Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers .......................................... Mehetne még lassabban is... ...........................Angyalka Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers ............................................... Lassabbaaaan!!! ............................................. Kukucs: Free Web Counters
Free Counter .............................................. Nemdohányzó honlap - www.dohányzás.hu
Nemdohányzó honlap
...............

Utolsó kommentek

  • lontayk: Gratulálunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csengének szülinapja alkalmából nagyon s... (2011.03.03. 21:16) 7 hónapos
  • lontayk: Apucinak nagyon boldog névnapot kívánunk sok-sok szeretettel. Sajnos a másik blogról nem mennek ... (2011.02.26. 08:43) 7 hónapos
  • lontayk: Nagyon hiányzott már a naplótok. Örülünk a híreknek, a gyönyörű képeknek. Tényleg hihetetlen, hogy... (2010.10.07. 20:10) Változások
  • vadvirag5: Hűűűű de nagyon örülök Nektek! Legalább annyira, mint tegnap este Boldizsár a féléves meglepinek! ... (2010.09.30. 14:38) Változások
  • Bius,Karina és Judit: Nagyon örülök,hogy írtál,és köszönöm,hogy szóltál!:):) Tüneményes a kis Levi,tényleg nagyon elrepü... (2010.09.30. 09:55) Változások
  • Utolsó 20

Kedvenc album

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Még soha...

2010.03.04. 03:09 - Levente, Csanád, Csenge, Vali

...nem örült ennyire semminek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Átfesteni végül nem mertük - csak ecsettel tudtuk volna, és apa szájjal használható modellező festékfújóra vár, azzal talán szépen lehetne. De nem most, most elmondhatatlanul boldog, hogy végre megint vele lehet a Törékenye:)  Nem is tudom pontosan, de már 2 éve is van, hogy eltettük, javításra várván (35 ezerért csinálták volna meg úgy, hogy egy másik - jóval kisebb! - fejet kap, szóval szó sem lett volna javításról - amit apa aztán elvégzett:), csak kicseréltek volna mindent, ami már nem jó. Ja, és új testet is varrtam neki:))

Első pillanatban nem ismerte meg, ahogy bontogatta a csomagot - varrtam neki egy teljesen új garnitúra ruhácskát -, annál nagyobb volt a boldogság, amikor végre lekerült a csomagolópapír!

Egész este neki beszélgetett, mesélt, öröm volt látni, nincs az a drága ajándék, ami ezt váltotta volna ki:)

 

Persze még sok-sok dolog történt ezen a jeles napon, de anya pihenésre szorul - febr. kezdete óta éjszakázom, először a jelmezek, aztán a meglepetések miatt:), így ezekről majd kicsit később.

 Kapott még egy babzsákpuffot - éppen ráférnek ketten, és vígan elnézegetik rajta  a mesekönyveket (sajnos erről nincs fotó). Az anyag IKEA-s, tegnap fejeztem be a varrását. A képen a Csanu éppen a rókával küzd - tudtuk, hogy így lesz... És a Magyar népmesékből a kedvencét is tartalmazó részt: Az égig érő paszulyt.

 

 És a Botiéktól a rég várakozó Zsákbamacskát (2008. május 28-as dátummal, te jó ég! Téynleg ideje lenne találkozni:), és a Cifra palota CD-DVD-t, aminek nagyon örültek - kép sajnos nincs, épp a puffot varrtam még... No és egy kis tulipánt fából, amit nyomban ki is színezett, és feltett az ajtóra, még az ovi előtt:) Köszönjük szépen!

Ímé a reggeliző 6 éves - természetesen 6 db csokis csigával (amiből persze egy is nehezen fogyott el:)

 

 

 

 

 

 

A torta ugyanolyan lett, mint amit reggel az oviba vittünk - nagy sikere volt, a Csengécskénél is:) De ezt az estit már közösen készítettük (az ovisat egyedül tegnap éjjel), mert mindenáron ő akarta körberakni a drazsékat a szélén:), nekem csak a 6-os számot hagyta meg a közepén.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És, hogy miért éppen cukorkás lett? Egyik kedvenc témája már jó ideje, hogy miként is éltük meg mi akkoriban ezt a kort, és egyáltalán, mi volt régen, amikor mi kicsik voltunk?

Többek között ez is: a mama által készített csokitorták, és a 6. éppen cukordrazséval díszítve, pont így, mint most az övé:) Kivéve, hogy az még a citromsárga-narancssárga "gyümölcsös" cukorka volt, amilyet ma már nem lehet kapni, így lett helyette francia draszé. De mindenképpen olyan kellett, amilyen az enyém volt:)

Akadt ám társa is a fújásban:

 

 

 

 

 

 

 

A Csanu is olyannyira élvezte a szülinapot, mintha az övé is most lett volna:)

A többit tényleg később, aludni kell - bár álmos, az nem vagyok:(

És most jön a hétvégi gyerekzsúr - a Györgyiék sajnos nem,  pedig nagyon várta, és utána  a kiságy, és egyebek, mosás, vasalás, kórházi csomag (bizony, jön a 37. hét). No és, amiket még elterveztem, varrnivaló meglepetések a családnak:)

Valamint a Tüskésahátú barátunk gobelin befejezése, amire sajnos nem jutott idő - de még szülinapi ajándék lesz! A Botiéktól kapta tavaly, az 5-re, de - jellemzően - csak most jutottam el oda, hogy rájöttem a technikára, és már tényleg nem sok van vissza:)

 

Ezúton is nagyon szépen köszönjük mindenkinek a kedves köszöntéseket, hogy gondoltatok ránk ezen a nagy napon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csacse.blog.hu/api/trackback/id/tr731807706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Danianya 2010.03.04. 18:07:32

Nagyon boldog 6. születésnapot kívánunk Csenge utólag is,de annál nagyobb szeretettel!!!!:)))))))

Milyen gyönyörű lett a torta!Biztosan finom lett,a gyertyafújásnál Dani is "besegít"mindenkinek,mégha nem is az ő szülinapja:)))

Óóóóó,és Törékeny meggyógyult!Emlékszem arra a 2 évvel ezelőtti bejegyzésre,amikor szerettétek volna megcsináltatni neki,de tényleg sokba került volna,így viszont megmaradt eredeti állapotában,de felújítva:)))Biztosan nagy volt Csengécske öröme,ez látszik a fotókon is;)

Sok-sok puszink Nektek-gyógypuszik is a betegeknek;)

Danci,Öcsike,Ági

lontayk 2010.03.09. 20:39:52

Törékeny gyönyörű lett, rá se ismertem. Olyan boldog vagyok, hogy Csenge ennyire szereti, pedig már sok mindent megélt ez a kisbaba.
A babzsákpuff nagy ötlet, nagyon tetszett Julcsinak. A tortát is megkóstoltuk a képernyőn keresztül. Finom volt. Mi is sütünk hasonlót a hétvégén.
Ki volt beteg? Lemaradtunk valamiről?
Ezer puszi: Klári
süti beállítások módosítása