A buli - Levente, Csanád, Csenge

Levente, Csanád, Csenge

"Az Úr ajándéka a gyermek, az anyaméh gyümölcse jutalom." .................................................................................. Öt kobaknyi családtörténet: Csanád /majd' 3,5 éves/, Csenge /6,5 éves/, a csöpp Levente /fél éves/, apa és anya /örökké fiatalok/ - a kicsikkel a középpontban... ............................................. Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers ............................................ A traktor marad! Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers .......................................... Mehetne még lassabban is... ...........................Angyalka Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers ............................................... Lassabbaaaan!!! ............................................. Kukucs: Free Web Counters
Free Counter .............................................. Nemdohányzó honlap - www.dohányzás.hu
Nemdohányzó honlap
...............

Utolsó kommentek

  • lontayk: Gratulálunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csengének szülinapja alkalmából nagyon s... (2011.03.03. 21:16) 7 hónapos
  • lontayk: Apucinak nagyon boldog névnapot kívánunk sok-sok szeretettel. Sajnos a másik blogról nem mennek ... (2011.02.26. 08:43) 7 hónapos
  • lontayk: Nagyon hiányzott már a naplótok. Örülünk a híreknek, a gyönyörű képeknek. Tényleg hihetetlen, hogy... (2010.10.07. 20:10) Változások
  • vadvirag5: Hűűűű de nagyon örülök Nektek! Legalább annyira, mint tegnap este Boldizsár a féléves meglepinek! ... (2010.09.30. 14:38) Változások
  • Bius,Karina és Judit: Nagyon örülök,hogy írtál,és köszönöm,hogy szóltál!:):) Tüneményes a kis Levi,tényleg nagyon elrepü... (2010.09.30. 09:55) Változások
  • Utolsó 20

Kedvenc album

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

A buli

2009.03.17. 06:57 - Levente, Csanád, Csenge, Vali

Pontosan öt évre rá, hogy hazahoztuk őt a kórházból...

Mindenki eljött! Ez már elég öröm lett volna, de még apró meglepetéseket is hoztak: a Noémitől farsangi öltöztető füzetet kapott, egy csomag szép színesceruzát és egy Disney-s foglalkoztató füzetet - nagyon szereti őket! Az Ágikától saját ékszerkészítésre való szettet, az Annától pedig a Mesék a tanyáról című köynvet - olyan aranyos volt, nem szólt, hogy megvan (tényleg jó könyv, és majdnem három példányos lett, mert elsőnek a mama is ezt nézte ki), és amikor felajánlottam, hogy majd elcseréljük, rögtön kijelentette, hogy ne tegyem, legyen egy a Csaninak is! Aki még egy kis piros tűzoltóautót is kapott az Annától - úgy örült neki!

A program arcfestéssel indult - a Zitáék is itt voltak az elején, ő festette ki az Ágikát és a Noémit. A Csengécske kék kutyus szeretett volna, az Anna pedig végül pillangó lett (először nem akarta a festést).

 

 

 

 

 Az ugrálóvárban folytatódott a buli (immár hagyományosan, harmadik éve, bár idén ragasztani kellett, és azon felül még egy helyen elengedte, de ettől eltekintve nagyon jól bírja a strapát),

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

és csak az akváriumozás után hoztuk be a szendvicseket (szokás szerint kis falatkák kiflikarikákon, állatos szendvicsnyársra tűzve, de idén először szivecske és csillag alakúra szúrva - a Csenge és a Csanuka is segédkeztek az elkészítésben), és végül a sünitortát (a sorban a harmadikat), amin már - a Csenge kívánságára - marcipán gyümölcsök is voltak, mint az annácskás könyvben. A szivecskés szórócukorból is jócskán került rá, osztatlan sikert aratva.

 

 

 Természetesen a szokásos Micimackós koronák sem maradhattak ki - és idén már a Csanuka is kapott egyet a kobakjára - büszke is volt rá nagyon! De már alig bírt ébren maradni (háromkor kezdődött a buli, de a készülődés izgalmában nem tudott délben alaludni - akkor fújtáék fel az ugrálóvárat),

 

 

 úgyhogy evés után a csajok arcfestékeztek - minden fellelhető babát kifestettek, akinek nem jutott baba, azok lufira kreáltak. Olyan csönd volt, hogy a Csanád simán elaludt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Érdekes volt kihallgatnom egy mosdós beszélgetést - akaratlanul, a szobában altatás közben minden jól hallatszott.  Az Anna mondta az Ágikánbak: - Tök jó ez a buli, nem?! - és megbeszélték a tavlyi tortát is (megdöbbentem, hogy emlékeznek rá). Szóval már ovis korban elkezdődik... édesek voltak!

A soron következő program a babtörölgetés volt, ami szintén jó sok időt vett igénybe. Majd a szobába is bevonultak, babáztak, postást játszottak, pénztárgépeztek, olyan szépen eljátszottak, hogy azon kaptuk magunkat, hogy mindjárt hat óra. Apa elővette a lufifigurás könyvet, és hajtott nekik kutyákat, egérkéket, azokra is rajzoltak, aztán már jöttek is a Noémiért  - persze még sokáig maradtak, az este fél hét után egy kis tűzijátékkal ért véget.

A csöpp Csanád végigaludta, egészen negyed nyolcig - pár napig meg is bojdult az alvási rendje emiatt - még a tűzijátékra sem ébredt fel.

Igazi szép szülinapos buli volt, mindenki jól érezte magát.

A buli közben végig a Botitól kapott szülinapi válogatás szólt - olyan jó ugrálós ritmusa van, mindenkinek bejött - a másik kedvenc pedig az ugrálóvár oldalfalán való beesés volt.

 

 

 

 

 

 

 

 

A nagyméretű konfettik szórása ezúttal elmaradt (és még pár dolog, amit aduként talonban tartottunk, de nem volt rá szükség), de a vár állt még pár napig és a lufik még most is megvannak. A Csanuka időnként levetet apával egyet-egyet, és azzal szaladgál.

 

Esti csendélet:

 

Időben lefeküdtünk, hogy a másnapi ovis érkezés ne húzódjon el - és a kis Csenge magától kelt fel, még fél nyolc előtt! Hajnalban megsütöttem a tortát is, szám szerint a negyedik sünit. Szerintem ez lett a legszebb.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csacse.blog.hu/api/trackback/id/tr501006857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vadvirag5 · http://bociboti.blogspot.com 2009.03.19. 18:38:41

Ez aztán tényleg igazi, vidám szülinapi buli volt! Pont olyan, amilyennek lennie kell! Drágák és csodaszépek a Lányok!
Édes vagy Csanu a koronával és a cinkos mosollyal az arcocskádon.
Ez az ugrálóvár még így ragasztva is nagy kincs. Örülök, hogy nagyot ugráltak, táncoltak a zenére, próbáltunk úgy válogatni.
És nagyon kedves az utolsó, már elcsendesült, kicsit fáradt de még a remek hangulatot őrző utolsó kép is.
Még sok-sok hasonló ünneplést kívánunk!

Cuuuppp: Botiék
süti beállítások módosítása